Mallis- Stolt Tvåbarnsmor

Alla inlägg under mars 2011

Av malin sjöström - 26 mars 2011 15:28

Tack Erika för en trevlig kväll i går. Jätte god paj och som vanligt otroligt kul. Nästan lite läskigt med dina spåkort.


Dagen började som vanligt tidigt. Har försökt att röja här hemma, inte lätt när man har två små busar. Varit till stallet, Linus fick vila eftersom han blir mycket riden nu. Tog en väl behövlig skogstur med hundarna. Otroligt blåsigt men härligt !!!!

Emil och jag har varit ute på en promenad runt gatan. Han har nog hoppat i dom flesta vattenpölarna. Ska försöka att göra klart fotot till mormors minnestund i kväll hoppas på att hitta en fin ram till veckan.

 

Av malin sjöström - 24 mars 2011 17:23

Längtar efter att snön ska smälta, älskar alla årstider. Men saknar dom långa skogspromenaderna. På grund av den mängd snö som har kommit i vinter har man inte kunnat rida i skogen utan endast på vägen. I sommar ska Utzi få följa med på ridturena i skogen igen. Hon har varit med en gång tidigare, då gick det jätte bra.  Men vi skrittade bara den gången. Elmer har varit med några gånger men han har lite dålig koll på hästen.

Skulle vilja åka i väg och kika på barmarksdrag i sommar, det ser kul ut och hundarna älskar det. Har ingen hund att dra med själv. Elmer blir  9 år och har visat hälta två gånger på några månader. Hältan försvinner över natten, men är orolig att det är armbågarna. Utzi har c- höfter visar inga symtom, men inget att dra med. Vill man dra med pumi så behöver man ett spann på 2-3 st (kickbike). Skulle vara kul att köra med kickbike någon gång i framtiden om man har en hund som passar. När snön smällt blir det agility träning, och tävling förmodligen i maj.

I kväll blir det pluggning tenta i morgon på rörelseapparaten, muskler  nervsystemet och sjukdommar. Blir att sitta till sent i kväll. Jätte kul att plugga !!! Nu blir det stalltjänstgöring.

 

Ovido - Quiz & Flashcards